Berisha: Tani radhën e ka Baftjar Zeqo

Baftjar Zeqo

Baftjar Zeqo

Berisha thotë se tani radhën për t’u arrestuar e ka Baftjar Zeqo i Fierit.

Të dashur miq, Rama dhe qeveria e tij ka vendosur të shuaj zemërimin e qytetarëve të përmbytur të Vlorës dhe Fierit me terror psikologjik.

Kështu, në kulmin e zemërimit popullor të banorëve të zonave të përmbytura, për shkak të mungesës të një ndihme efiçente nga qeveria, Rama zgjodhi t’i terrorizojë ata me kurbanin e radhës, arrestimin jashtë të gjitha kushteve ligjore dhe për herë të dytë me të njëjtat akuza të armikut të tij të brendshëm, Shpëtim Gjika.

Dy hakmarrje, ajo patologjike e të sëmurit psiqik dhe “Hakmarrja per Drejtësi”, arrestuan dje armikun e Partisë, Shpëtim Gjika

Miq, tani radhën e ka armik Baftjari”, shkruan Berisha në FB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>