Kjo dasëm në Fier, është kthyer në hit

11885372_876659465703971_6672959349121906029_nKa ndodhur në qytetin e Fierit. Dhëndërri ka shkuar të marrë nusen me disa krushqë jo me makina të vogla autovetura por me kamiona. Shikoni fotot dhe videon më posht.

Leave a Reply