Partitë e koalicionit të djathtë 21 qeshor 2015

selia e partise demokratikePartitë e koalicionit Aleanca Popullore për Punë dhe Dinjitet

1 . Partia Demokratike e Shqipërisë
2. Partia Republikane
3. Partia Agrare Ambientaliste e Shqiperise
4. Partia Lëvizja e Legalitetit
5. Partia Balli Kombëtar
6. Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
7. Partia Bashkimi Liberal Demokrat
8. Partia Balli Kombëtar Demokrat
9. Partia Ora e Shqipërisë
10. Partia Bashkimi Demokrat
11.  Partia Mendimi i Djathtë Liberal
12. Partia e të Drejtave të Mohuara e Re
13. Partia Konservatore Shqiptare
14. Partia Popullore Kristiandemokrate
15. Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare

Leave a Reply