Propozim i rrallë në Shqipëri

Arjan Korkaj

Arjan Korkaj

Këngetari Arjan Korkaj bën një propozim të rrallë dhe mund të themi që është i pari në Shqipëri i llojit të vet. Këngëtari në fjalë propozon që ti jepet falas nga ana e “Bashkisë së Vlorës” Teatri “Petro Marko” dhe ai do të shkoje të kendojë falas në këtë koncert ku leket e fituara nga shitjet e biletave do të shkojnë të gjitha në ndihme të banorëve në zonat e përmbytura nga uji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>