Sat. Aug 17th, 2019

Ky është shteti më i lumtur në botë për 2019-ën, mësoni edhe të tjerët

Finlanda është renditur si shteti më i lumtur për vitin 2019.

Kjo e dhënë është bërë publike nga raporti për Lumturinë Botërore, ku po ashtu janë përcaktuar edhe shtetet më pak të lumtura.

Sa i përket Finlandës, jo vetëm që ka një kryeqytet të pasur me krijime gastronomike, festën spektakolare të Dritave të Veriut dhe shtëpinë e Santa Clausit, por për të dytin vit shpallet si shteti më i lumtur në botë.

Shtetet më të lumtura në botë

Finlanda Danimarka Norvegjia Islanda Hollanda Zvicra Suedia Zelanda e Re Kanadaja Australia

Shtetet më pak të lumtura në botë

Sudani i Jugut Republika Afrikane Qen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com