Wed. Nov 20th, 2019

Mos ma përgjoni Armina Mevlanin!

Nga Bledi Mane-Public Enemy

Dyqani i saj Delirium 250 metra katrorë është hapur qysh para 7 viteve. Ndodhet në mes të lagjes ekskluzive të Bllokut dhe çdo muaj, Armina, dashnorja e supozuar e djalit të Sali Berishēs paguan 3800 euro qira ambienti.

E përsërisim, 3800 euro në muaj, 45600 euro në vit qira edhe pse nuk i shkel asnjë frymor në butik, pretendon se ka goxha punë…

Vetëm manekinët i vesh me rroba firmato dhe sa për ilustrim, 5 muajt e parë të vitit 2019 ka bërë vetëm një furnizim.

Fatura doganore e mëposhtme tregon se ka sjellë nga Austria 3 vetëm 3 pulovra për femra.

Ky nuk është pastrim lekësh, ky është pastrim i ndyrë lekësh që nuk justifikon as xhirron ditore dhe as dashurinë hipokrite bashkëshortore.

Sali, o Sali të gjeti belaja në pleqëri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com