Sun. Sep 15th, 2019

Doktor të ka lënë memoria, do me thënë…mendja! Artan Hoxha i nxjerr “idiotësit” Berishës

Statusi i plotë i Artan Hoxhës

Deri tani e kishim dëgjuar Dakon me Avdylet vetem me audio, pra me ze, dhe sapo u shpernda lajmi se Doktori e kishte kapur dhe me video, pra me figure, me ne fund thame se u kompletua mozaiku. S’ka nga shkon tashme Gjushi, u kap me ze e figure. Por sapo hapa videon per dreq asnjeri prej Avdyleve nuk dukej ne tavoline.

Ta kishin ngaterruar Astrit Avdylin me Celen e OSHEE-se, me Jurgen Cyrbjen deputetin e PS-se, kryetarin lokal te PS-se, drejtorin e gjelberimit, komisionere dhe kontribues te tjere lokale te PS-se?!!!!

S’ka mundesi?!!! Doktori s’para ben keshtu gabimesh kollaj———-…

Ose ai qe ia ka derguar ka dashur ta fus ne qorrsokak Doktorin, ose Doktori ka ngaterruar videon dhe ne vend te asaj te Gjushit me Avdylajt, ka nisur videon e Gjushit me shtabin e PS-se?!!!!

Doktor, zamet e ke, kontrolloje dhe njehere memorien se mos e ke ngaterruar gabimisht videon, se rreth e rrotull ke plot njeres qe i njohin nga afer Avdylajt.

Jo per gje po mezi po presim ta shohim Gjushin me Avdylajt edhe me ze edhe me figure..

Ne video: Dreka e shtabit elektoral te PS-se bashke me kontribuesit lokale te fushates, e shtruar te vendi i quajtur Kodra e Kuajeve ne Shkallnuer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com