Wed. Oct 16th, 2019

Ilir Mustafaj i indinjuar pas shkarkimit: Sot humbi vendi dhe Gjykata Kushtetuese

Gjyqtari i Gjykatës së Tiranës, i cili është dhe kandidat për anëtar në Gjykatën Kushtetuese, Ilir Mustafaj kundërshtoi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, i cili e shkarkoi nga detyra. ” Me vendimin e sotëm të Komisionit nuk ka humbur Ilir Mustafajn si individ, pasi Mustafaj do e ankimojë në instanca më të larta të cilat do i japin të drejtë.

Sot ka humbur vendi.

Ka humbur Gjykata Kushtetuese e cila nuk do të ketë në përbërhej një profesor të së drejtës” u shpreh Mustafaj menjëherë pas dhënies së vendimit nga trupi gjykues i kryesuar nga Lulzim Hamitaj

Mustafaj deklaroi se do te ankimoje vendimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com