Wed. Dec 11th, 2019

U akuzua dhe u dënua se vrau 3 veta për hakmarrje 19 vite më parë, lirohet Elidon Kotorr

Elidon Kotorri, një personazh i njohur në vitet 2000 ka fituar lirinë pas përfundimit të dënimit.

Ai mësohet se ka lënë qelinë e burgut të Peqinit pasi ka përfunduar dënimin me 25 vite heqje lirie për vrasjen e trefishtë të Andi Hasanit, Sokol Alushit dhe Gazmend Zenelit, ndërsa u plagos Grigor Stefani.

Nga hetimet rezultoi se Kotorri e kreu vrasjen për hakmarrje, pasi në Andi Hasani në vitin 1998 kishte vrarë mikun e tij Elton Zajmi. Kjo dosje ka kaluar në të gjitha shkallët e gjyqësorit në Shqipëri dhe shkoi deri në Strasburg.

Pas dënimit të përjetshëm në Shqipëri, Kotorri e dërgoi dosjen në Strasburg, ku kjo gjykatë gjeti shkelje në proces duke e rikthyer për gjykim. Në rigjykim, shkalla e parë në Tiranë pranoi gjykimin e shkurtuar dhe e dënoi me 25 vite, nga të cilat Kotorri ka kryer rreth 20, ndërsa ka përfituar edhe ulje./Shqiptarja.com

728*90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com