Wed. Nov 20th, 2019

Kastriot Myftaraj mysliman, ateist apo i “rrëshkitur”: Myslymanët duke falur Kurban Bajramin janë përhapur që t

Shikoni sa dinakë janë muslimanët praktikues të Tiranës dhe fshatrave të saj! Ata janë mbledhur në Sheshin “Skënderbej” për të falur Kurban Bajramin, dhe janë përhapur që të duket se kanë mbushur sheshin plot. Por e vërteta duket në këtë fotografi. Pjesëmarrës në ritual janë vetëm ata brenda tapetit të gjelbër. Të tjerët janë shikues kureshtarë. Shikoni sa e madhe është largësia midis rreshtave të besimtarëve!

Meqënëse përkulin trupin në tokë të gjunjëzuar, harrojnë se e vërteta u zbulohet nga lartësia. Këtë të vërtetë e dijnë mirë sponsorët e tyre turko-arabë prandaj kërkojnë të ngrejnë gjithmonë e më tepër minaret në Shqipëri dhe udhëzojnë imamët e xhamive që ta ngrejnë më lart vëllimin e megafonëve që ulërijnë arabisht nga minaret./Kastriot Myftaraj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com