Wed. Nov 20th, 2019

Sëmundja mund gazetaren: Ndahet nga jeta Nadia Toffa e Le Iene

Redaksia e Le Iene-s, i ka dedikuar koleges një postim të ndjerë në Facebook:

“Luftove me kokën lart, me buzëqeshje, me dinjitet, duke shpalosur tërë forcën tënde, deri në fund, deri sot.”

Pas një sëmundjeje që e preku dhjetorin e 2017-s, Toffa iu nënshtrua edhe një ndërhyrjeje kirurgjikale, e më pas edhe kimioterapisë dhe radioterapisë. Dukej sikur gjithçka kish’ përfunduar, por pas një tjetër kontrolli, kanceri ishte rikthyer.

Që atëherë, ajo filloi betejën kundër tumorit, me cikle të gjata kurimi. Siç tregojnë vetë kolegët e saj, askush nuk mund ta ndalonte dhe as t’i hiqte buzëqeshjen…

“Ndoshta dikush mund të mendojë se t’i humbe, por kush ka jetuar si ty, nuk mund të humbasë kurrë” – shkruajnë kolegët e Le Iene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com