Wed. Oct 16th, 2019

Lavatriçja dhe frigoriferi hapeshin natën, pa i prekur askush – çifti vendosin kamera për të parë se çfarë po ndodhte!

Një çift kanë mbetur të shokuar pasi kanë vërejtur se në kuzhinën e banesës së tyre, ndodhnin gjëra të çuditshme – frigoriferi dhe lavatriçja hapeshin pa i prekur askush.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegraif, Paul, 28 vjeç, jetonte në banesën e tij në Manchester për dy vjet para se ai dhe partneri i tij të fillonin të përjetonin atë që besojnë se janë forca mbinatyrore.

Dhe këto pamje, ata arritën t’i dëshmojnë duke i filmuar dy video – që duket se janë dëshmi për diçka të tillë.

Dhe sipas tyre, ngjarjet e çuditshme zakonisht fillojnë në orën 1.30.

Ata shtojnë se përveç hapjes së çuditshme, kanë dëgjuar edhe zëra të çuditshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com