Sun. Jan 26th, 2020

Emocionuese! Reperi afrikano-shqiptar bën këngë në gjuhën shqipe me rastin e festave të Pavarësisë: Qëndroni tolerantë

urime-28-nentori-flamur.jpg

Artisti afrikano-shqiptar, Cliqme ka realizuar një projekt muzikor dedikuar shqiptarëve të Shqipërisë dhe Kosovës. Kënga e titulluar është titulluar “Pavarësia”, dhe është sjellë nga reperi i njohur në gjuhën shqipe.

Ajo është prezantuar për herë të parë në një komunitet shqiptar jashtë vendit. “Unë jam Cliqme. Sot jam këtu me ju, me flamurin e Shqipërisë. Qëndroni tolerantë, gjakun e kuq të gjithë jemi të njëjtë. I kam dy tre fjalë për ju, për një popull në një shtet të pavarur. Edhe ju keni përjetuar të lini vendlindjen për të shkuar në një vend të huaj. Kjo këngë nuk do kishte kuptim pa i përmendur heronjtë dhe legjendat”, u shpreh Cliqme.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com