Tue. Feb 25th, 2020

“Profetja e Ballkanit” ka parashikime të zymta për vitin 2020

ddd-2.jpg

Për ata që besojnë se njerëzit mund të parashikojnë të ardhmen, parashikuesit më të njohur janë Baba Vanga e Ballkanit dhe Nostradamusi.

Profetja e Ballkanit ka parashikuar disa ngjarje të rëndësishme, dhe janë mjaft shqetësuese, sipas personave që merren me interpretimin e parashikimeve.

Sipas atyre që janë përpjekur të deshifrojnë profecitë e saj, në vitin 2020 do të ndodhë që Pakistani, Kina, Japonia dhe Alaska të goditen nga një masë e madhe uji. Sipas tyre, kjo mund të nënkuptojë cunami të nxitur nga tërmetet në Azi.

Sipas atyre që janë përpjekur të deshifrojnë profecitë e saj, në vitin 2020 do të ndodhë që Pakistani, Kina, Japonia dhe Alaska të goditen nga një masë e madhe uji. Sipas tyre, kjo mund të nënkuptojë cunami të nxitur nga tërmetet në Azi

Nëse profecitë e Baba Vangës janë për t’u besuar, Presidenti rus, Vladimir Putin, mund të vihet në rrezik nga dikush që ndodhet brenda stafit të tij.

Veç kësaj, “Nostradamudjsa” e Ballkanit parashikon se njerëzimi do të përjetojë ndryshime drastike në planet brenda vitit 2023, për shkak të ndryshimeve në orbitën e tokës.

Kjo pritet të ndryshojë klimën, oqeanet dhe natyrën. Vanga paralajmëron që njerëzit do ta kenë të vështirë të përballen me këto ndryshime.


col-xs-12 col-md-12 col-sm-12 col-lg-12 bgbC noPadding”>
>Pasi Britania të largohet nga BE, Vanga parashikon se kontinenti do të goditet nga një krizë ekonomike.

Ndërsa Rusia, sipas interpretuesve, do të ndikohet nga prania e një meteori.

Image result for trump

Sipas interpretuesve të Baba Vangas, presidenti amerikan, Donald Trump, mund të ketë probleme shëndetësore gjatë vitit 2020.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com