Nuk kemi futboll por ama kemi…shalë! Gara e çmendur në TV-të shqiptare me moderatoret e sportit “kuklla” (

alesia-bami-4-300x300.jpg

Pothuajse çdo TV në Shqipëri, ka ndonjë emision sporti, kryesisht futbolli.

Përveç drejtuesit të emisionit, duke kopjuar Mediasetin e Berluskonit në Itali, atyre iu vënë në krah edhe ndonjë femër, që përgjithësisht nuk ka lidhje me futbollin.

Kushti i vetëm është që të jenë seksi dhe të ekspozojnë format e tyre gjatë emisionit.

Aq sa kur sheh këto emisione, vihesh në siklet nëse e sheh me familjarë, apo larg qoftë me fëmijët.

Natyrisht, ka edhe disa gazetare serioze sporti, si fjala vjen Vilma Masha, Enkelejda Zeko (që ka disa kohë që është larguar), apo pse jo edhe Hygerta Sako.

Por, moderatoret që po iu prezantojmë më poshtë, vështirë se mund të thuhet se janë vendosur aty për të qenë thjesht moderatore.

Alesia Bami TCH

Anxhela Shkira ABC News

Eva Murati Tring Vizion Plus Lei Kraja Digitalalb

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com