Mon. Feb 24th, 2020

Arjan Çani “filozofon” nga historia e ish-ambasadorit të njohur: Imagjino se si sillet ky departament me një “f

640-0-5aee14f2efe95-840x440-1.jpg

Arian Çani ka treguar sonte në emision një histori me një ish-diplomat.

“Një ish-amabsador Francez që kishte shërbyer për vite në diplomaci ka botuar një libër dhe në një intervistë autori i librit dhe njëkohësisht ish-ambasadori francez thotë se Departamenti i Shtetit nuk punon fare dhe qëndron në kafe dhe injoron marrëdheniet diplomatike, në rastin konkret edhe me Francën. Kjo ka ndodhur që kur në pushtet ka ardhur Trump pasi çdo gjë varet nga humori dhe nga çfarë ai shkruan ne rrjetin e tij social në Tëitter,- thotë gazetari.

Drejtuesi i emisionit Arian Çani tha se kur kjo gjë ndodh me Francën që është fuqia e pestë në botë imagjino se si sillet ky departament me një “fshat” të vogël si Shqiperia, – përfundon me ironi dhe skepticizëm marrëdhëniet mes dy vendeve gazetari i njohur.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com