Mark Zuckerberg: Italia është një burim frymëzimi…dhe premton shërbime të reja utilitare në situatën pandemike nga

1584717660_114054798625fe5f35fb84ca88203e5ac2bb0cc4c.jpg

FACEBOOK fillon ta marrë seriozisht epideminë e koronavirusit. Mbi të gjitha, merr seriozisht rritjen e trafikut marramendës në rrjet dhe në rrjetet e tij sociale. Vetë Mark Zuckerberg e shpjegoi këtë gjatë një konference telefonike me përfaqësuesit e shtypit ndërkombëtar për të prezantuar Qendrën e Informacionit të Coronavirus (COVID-19).

Kjo po ndodh ndërkohë që Facebook është kthyer në një mjet për të marrë informacionin më të fundit mbi pandeminë dhe këshilla për të qëndruar të shëndetshëm, një veprim i domosdoshëm duke konsideruar përhapjen eksponenciale të rritjes së infeksioneve, ku në Itali është me numra treshiforë.

“Unë njoh disa njerëz në Itali”, thotë bashkë-themeluesi i Facebook, “dhe ne po ndjekim nga afër evolucionin e situatës. Italia është një burim frymëzimi për të gjithë.

Mark Zuckerberg tha se “Shumica e qeverive na kanë kërkuar të shpërndajmë informacion të dobishëm për të luftuar përhapjen e lajmeve të rreme. Ne po bashkëpunojmë edhe me kompani të tjera të teknologjisë së lartë në këtë front. Tani që shkollat janë mbyllur ne duhet të kujdesemi për fëmijën përmes platformës sonë. Ne nuk po kërkojmë vetëm që fuqia jonë e punës të përshtatet me situatën, ne po mundohemi t’i ndihmojmë njerëzit të gjejnë një ekuilibër midis gjërave që duhet të bëjnë dhe kujdesit për fëmijët. Kjo gjithashtu është një mundësi për të përdorur një sërë shërbimesh të reja” – tha ai.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com