“S’do gjeni vend për varr, jo më në spital”, kryeministri Rama jep mesazhin e fortë: Jam gati t’ju shtrihem para syv

800-0-5e746650d733c.jpg

Kryeministri Rama shprehet se disa prej qytetarëve akoma dalin për ajrosje në lagje dhe mbajnë ende radhë në supermarket ndërkohë që po hedhin në erë sakrificat e një populli të tërë.

Rama jep shembullin e Italisë ku shkruan të vdekurit po mbeten pa varr madje dhe një foto të cilën e ka publikuar ai ku janë shumë njerëz por që mbajnë distancë cilësohet skandal.

“NJERËZ O XHAN! PO AMAN MORE SI DONI T’JUA THEM JUVE QË AKOMA DILNI NËPËR LAGJE PËR AJROSJE, QË DO MERRNI NË QAFË FAMILJEN, MIQTË, KALIMTARË QË NUK JU KANË ASNJË BORXH?!

JAM GATI T’JU ULEM NË GJUNJ DHE T’JU LUTEM:

MOS!!!

MS!!!

MS SE PO HIDHNI NË PLEHRA SAKRIFICAT E NJË POPULLI TË TËRË!!! MS

PO JU O MOTRA E VËLLEZËR SI DONI T’JU LUTEM QË TË MOS BËHENI GARUMBULL KUR SHKONI PËR TË BLERË, PO TË MBANI RADHË NË DISTANCË DHE DURONI SA T’JU VIJË RADHA?!

JAM GATI T’JU SHTRIHEM PARA SYVE DHE T’JU LUTEM:

MOS!!!

MS!!!

MS SE PO BËNI MISH PËR TOP FAMILJEN TUAJ DHE DHJETRA NJERËZ TË PAFAJSHËM, DUKE U SJELLË SI TEK DERA E AUTOBUZIT APO STADIUMIT!!!

MS

SHIKOJENI ÇFARË PO HEQ ITALIA KU PO MBETEN TË VDEKURIT PA VARR E PO IKIN ME KAMIONA USHTRIE RRUGËVE DHE LEXOJENI ÇFARË SHKRUAN KY POSTIM, KU EDHE KJO FOTO KU S’KA NJERËZ GARUMBULL E AS ECJE PËR DORE, QUHET NJË SKANDAL

KËTA BËJNË VRAP MES BOMBAVE TË PADUKSHME DHE PASTAJ U THËRRET VDEKJA NJERËZIT E SHTËPISË, E S’U GJEJNË DOT MË JO KREVAT NË SPITAL, PO AS NJË COPË VARR

MS

DURIIIIIIIII”

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com