“Shtet-rrethimi”/ Rama: Orari 5 me 1 do jetë gjatë gjithë javës! Kush do ta thyejë do përballet me të gjithë forcat

ramaaaa.jpg

Kryeministri Edi Rama tha se shtetrrethimi do të vijojë gjatë gjithë javës nga ora 1 e drekët deri në 5 te mëngjesit dhe se administrata do të punojë nga ora 05:00- 13:00.

“Orari i ri do të qëndrojë gjatë gjithë javës. Kush do ta thyejë shtetrrethimin do të përballet me të gjithë forcat e rendit.

Administrata do të punojë nga ora 05:00- 13:00. Kush punon në zyrë nuk do të lejohet të përdorë automjet.

Nga 1 e drekës deri në 5 të mëngjesit vendi do të jetë shtëpi e mbyllur. Ecja me të tjerë nëpër lagje apo nëpër rrugë nuk do të tolerohet më.

Orari I ri do të qëndrojë gjatë gjithë javës. Kush do ta thyejë shtetrrethimin do të përballet me të gjithë forcat e rendit.

Administrata do të punojë nga ora 05:00- 13:00. Kush punon në zyrë nuk do të lejohet të përdorë automjet.

Nga 1 e drekës deri në 5 të mëngjesit vendi do të jetë shtëpi e mbyllur. Ecja me të tjerë nëpër lagje apo nëpër rrugë nuk do të tolerohet më.”- tha Rama.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com