Rregullat kundër CoVid-19! Rama poston videon: Sot shumë më mirë se javën e shkuar

raa-1.jpg

Kryeministri i vendit, Edi Rama me anë të një postimi në Facebook ka vlerësuar kujdesin e treguar nga qytetarët në kuadër të masave të ndërmarrë kundër CoVid-19.

Në një video të postuar nga vetë kryeministri, shihen qytetarë të ndryshëm të cilët respektojnë distancën nga njëri tjetri teksa bëjnë blerjen e nevojshme.

“Sot shumë më mirë se javën e shkuar në respektimin e rregullave në bërje pazari e në lëvizjen në rrugë

Policia e shtetit ka kryer një sërë arrestimesh të të pabindurve dhe bashkëpunimi polici-ushtri në kontrollin e rrugëve ka qenë pozitiv

Nesër më mirë akoma, padiskutim!” shkruan Rama.

🔴 SOT SHUMË MË MIRË SE JAVËN E SHKUAR NË RESPEKTIMIN E RREGULLAVE NË BËRJE PAZARI E NË LËVIZJEN NË RRUGË🙏 POLICIA E SHTETIT KA KRYER NJË SËRË ARRESTIMESH TË TË PABINDURVE DHE BASHKËPUNIMI POLICI-USHTRI NË KONTROLLIN E RRUGËVE KA QENË POZITIV👊 NESËR MË MIRË AKOMA, PADISKUTIM!

Publiée par Edi Rama sur Lundi 23 mars 2020

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com