Rama citon fjalët e shenjta: Shpërndahuni që zjarri (koronavirusi) mos të ketë me çfarë të ndizet dhe kështu ai shuhet!

5e7c66698fe44Edi-Rama.jpeg

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me fjalë të shenjta, me një paralelizëm të koronavirusit me koleren, në kohën kur kjo sëmundje “pushtoi” botën. Një mesazh, ku theksi vihet se sa është i rëndësishëm distancimi, për të këputur zinxhirin e përhapjes se COVID-19.

“O ju njerëz, kolera është si zjarr i ndezur dhe ju mund të jeni lëndë djegëse e saj, andaj shpërndahuni që zjarri (kolera) mos të ketë me çfarë të ndizet dhe kështu ai shuhet. Kur e ndëgjuan, u shpërndanë, dhe shpëtuan me lejen e Allahut”, citon Rama fjalët e shenjta të Amër ibnul Asi.

Postimi i kryeministrit Edi Rama:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com