Ballina Kuriozitete A janë fantazmat dhe engjëjt realë? Shikoni këto imazhe

A janë fantazmat dhe engjëjt realë? Shikoni këto imazhe

39

Për dekada, të tëra, imazhe të çuditshme në fotografi thuhet se zbulojnë në të vërtetë fantazmat, aktivitetin paranormal dhe engjëjt. Shikoni në galeri pamjet që pretendohet se janë anormale. Një nga këto është foto e parë e pabesueshme që kur shikonsytë e djaloshit të zënë të dridhurat

Horrori në Amityville-Në Amityville, N.Y., Ronald DeFeo Jr., v.rau të gjashtë anëtarët e familjes së tij më 13 nëntor 1974, duke qëlluar prindërit e tij dhe katër motrat me një pushkë. Pas vrasjeve, pronarët e rinj të shtëpisë pretenduan se ishte përhumbur. Hetuesit e ngjarjeve paranormal vendosën kamera, të cilat çuan në foton e mësipërme, kinse të fantazmës së Johnit, i cili ishte 9 vjeç.

Fantazma e Reaper Grim në pavijonin ku po kurohej?-Kjo foto dyshohet se është bërë nga një pavijon, vetëm disa minuta pasi një pacient tjetër vdiq në vitin 2015. Stafi dhe të sëmurët thanë se dëgjuan një derë që hapej dhe mbyllej, por askush nuk ishte aty. Ishte imazhi i turbullt i Reim Grim apo shpirti i larguar së fundmi?Fantazma e Reaper Grim në pavijonin ku po kurohej?-Kjo foto dyshohet se është bërë nga një pavijon, vetëm disa minuta pasi një pacient tjetër vdiq në vitin 2015. Stafi dhe të sëmurët thanë se dëgjuan një derë që hapej dhe mbyllej, por askush nuk ishte aty. Ishte imazhi i turbullt i Reim Grim apo shpirti i larguar së fundmi?Engjëll në qiell?-Një burrë nga Teksasi vuri re këtë imazh teksa po shëtiste në autostradë. Ai tha që ai dhe gruaja e tij po kalonin kohë stresuese dhe figura engjëllore ishte një shenjë paqeje për ta.Një engjëll tek retë?-Një burrë nga Florida teksa ishte duke shkuar në shtëpië, në vitin 2014 bëri këtë foto. Një nga punonjësit e tij më vonë e postoi atë në mediet sociale, duke sugjeruar se ishte një engjëll