Ballina Aktualitet ,,Analisti i pavarur” Arben Llalla duke marrë instruksione nga Ministri i BDI-së

,,Analisti i pavarur” Arben Llalla duke marrë instruksione nga Ministri i BDI-së

15

Ndërsa në Shqipëri prezantohet si historian, Arben llalla ka disa vite që sillet vërdall me pagesë në Maqedonin e Veriut si analist shqiptarë dhe “njohës i thellë” i politikës Së shqiptarëve të Maqedonisë.

Mirëpo sot Beni i llallës kishte lajmëruar shqiptarët dhe veçanërisht qytetrët e Permetit, se Edi Rama do u prishte Stadiumin dhe Pallatin e Soportit, për të gjetur eshtrat e ushtarvë grek dsi një premtim të dhënë Micotaqit ne takimi e dhjeshëm.

Natyrisht që ky është një mashtrim ordiner dhe qesharak i Benit të llallës, por ja si e vlerëson gazeta info magazinë personin Arben LLalla:

Analisti i ,,pavarur” Arben Llalla të cilin e keni parë shumë shpesh në debate televizive duke ,,shitur mend Elbasani” se si duhet të jet politika shqiptare në Maqedonin e Veriut, duke ndarë ,,tradhtarët” nga ,,patriotët” por në faktë Arben Llalla është vetëm një b**hlëpirësi i Ali Ahmetit që ka shitur shpirtin për lek..

Në këtë foto mundë të shihni se si e urdhëron Shefi i BDI-së puntorin e tijë të dëgjueshëm Arben Llalla. /Ekskluzive.al