Ballina Aktualitet Gjyqi ndaj Izet Haxhisë: Gjykata pranon marrjen si prove pamjet ku Berisha...

Gjyqi ndaj Izet Haxhisë: Gjykata pranon marrjen si prove pamjet ku Berisha merr në pyetje në spital Zenel Nezën

18

Sot zhvillohet gjyqi ku do të vendosen nëse do të merrte dëshmitar në procesin e Izet Hazhisë, ish- kryeministri Sali Berisha dhe persona të tjerë.

Gjykata ka vendosur që të merren si provë pamjet kur Zenel Nezaj, ish- truproja i Azem Hajdari pyetet në spital nga Berisha. Nuk pranohen dëshmitarë Petrit Cakrri, Astrit Muldaka, Përparim Hykaj dhe Kujtim Hyzo.

Gjykata ka pranuar edhe kërkesën e prokurorit Nushi që të thirret si dëshmitar Zenel Nezaj.

“Pranohet si dëshmitar Zenel Nezaj, do t’i çohet njoftimi në adresën e rezidentit në Shqipëri dhe njoftimi edhe në shtetin e Belgjikës sipas adresës së dhënë nga avokati i Izet Haxhisë.

Dëshmitarët e kërkuar

– Zenel Neza

– Jaho Mulosmani

– Sali Berisha

– Mbesa e Sali Berishës, Shpresa Breçani

– Vëllai i Zenel Nezës, Haki Neza

– Afrim Krasniqi

– Ylli Rakipi

– Shaban Memia

– Dem Dollapi

– Sali Lusha

– Genc Hoti

– Agim Logu

– Mentor Daja

– Ismet Jovani

– Aishe Haklaj

– Zylfie Haklaj

– Marjam Gryku