Ballina Aktualitet I paimagjinueshmi për intriga politike! Monika lëvdata për ushtarin Like: Po u...

I paimagjinueshmi për intriga politike! Monika lëvdata për ushtarin Like: Po u vendos në luftë parimore… është i pa

33

Monika Kryemadhi ka komentuar konfliktin qeveri-President dhe flet me superlativa për bashkëshortin e ndarë për të pushtuar partinë, presidenticën, postin honorifik të zonjës së parë e deri tek beneficet më ordinere që rrjedhin nga pushteti i hajdutërisë, si turizmi malor fushor dhe ujorë me paratë e popullit duke u martuar dhe ndarë sipas axhendës

Kryemadhiit i duket si dem arenash Iliri dhe ja si e përshkruan:

“Meta, po u vendos në luftë parimore, është i pathyeshëm. Sfida e tij që në fillim ka qenë integrimi. Meta po ndjek rrugën e tij institucionale, ndërsa ne si opozitë kemi menduar rrugën tonë, pasi nuk na u la rrugëzgjidhje tjetër, pasi mbyllja e syve nga disa ndërkombëtarë burokratë dhe mediave, bëri që të pozicionoheshim në llogoren e luftës përballë oligarkisë që drejtohet nga Edi Rama”.