Ballina Aktualitet Këtu mund të ndiqni rezultati “LIVE” të zgjedhjeve presidenciale në Amerikë

Këtu mund të ndiqni rezultati “LIVE” të zgjedhjeve presidenciale në Amerikë

60

Ndiqni rezultatin live të zgjedhjeve presidenciale në Amerikë mes presidentit Donald Trump dhe kandidatit Demokrat Joe Biden.

Deri më tani janë numëruar më shumë se 130 milion vota dhe rezultatet janë si më poshtë ku pritet ende numërimi për disa shtete të rëndësishme ku Trump është në avantazh.

I gjithë debati në Amerikë po zhvillohet për votuesit që i kanë dërguar me postë, ku autoritetet presin administrimin e tyre.

Fituesi duhet të sigurojë 270 vota elektorale, ndërsa raportohet se pjesëmarrja në këto palë zgjedhje ka qenë rekord.

Kryesisht sot është vëmendja tek zgjedhja e presidentit, por sot do të votohet edhe për një-të-tretën e Senatit dhe për të gjitha, 435 vendet e Dhomës së Përfaqësuesve.