Ballina Bota Mbyllet pas 16 vitesh gazeta “Express”, mesazhi i fundit: Shijoje telefonin tënd...

Mbyllet pas 16 vitesh gazeta “Express”, mesazhi i fundit: Shijoje telefonin tënd të qelbur!

33

Quhej “Express” dhe shpërndahej falas në Uashington. Pas 16 vitesh, kjo gazetë i ka “mbyllur faqet” dhe nuk do të printohet më.Njoftimi i trishtueshëm jepet në faqen e parë të numrit të fundit të saj, i shoqëruar me një mesazh të fortë dhe ironik njëkohësisht: “Shpresojmë se do të të shijojë telefoni yt i shpifur”. Një sulm ndaj teknologjisë që thellohet edhe në faqen e brendshme të gazetares.

Sipas redaksisë, interneti që po shpërndahet falas në stacionet e trenit e të autobuzëve në Uashington u lejon personave që të marrin me lehtësisht lajme përmes telefonëve të tyre, duke eleminuar kështu nevojën për gazetën e printuar dhe letrën.