Ballina Aktualitet Meta i jep dekoratën Bujar Kapexhiut që do prishte zgjedhjet dhe ishte...

Meta i jep dekoratën Bujar Kapexhiut që do prishte zgjedhjet dhe ishte gati të vetësakrifikohej për të mos lejuar 30 qersh

25

Presidenti Ilir Meta ka bere dhe nje “qoke” per te gjithe ata qe ishin kunder zgjedhjeve te 30 qershorit, madje ishin perfshire ne “listen” vullnetare te atyre qe kerkonin te benin “burg” brenda territorit shqiptare pa dale jashte vendit per kete qellim.

Per kete aresye Bujar Kapexhiu, karikaturisti dhe artisti i njohur, tërhoqi çmimin në emër të Shoqatës “Dibrane”, ceremoni që u zhvillua sot në ambjentet e Akademisë së Shkencave.

“Më 30 qershor unë do të shkoj në qendrën e votimit.

Por do shkoj t’u tregoj të tjerëve që të mos votojnë.

Do ti pengoj ata në mënyrë që të dënohem 10 vjet që të mos shkoj jashtë shtetit.

Kam vendosur të mos shkoj më jashtë shtetit.

As më bën përshtypje fare. Jam kaq mirë këtu në Shqipëri.

Le që nuk më lë gazeta të dal jashtë shtetit sepse më do çdo ditë një karikaturë”, tha Kapexhiu para 30 Qershorit.