Ballina Aktualitet Mjekësia shqiptare në zi! Shuhet kirurgia, shoqata e Infermierëve: Humbje e madhe

Mjekësia shqiptare në zi! Shuhet kirurgia, shoqata e Infermierëve: Humbje e madhe

15

Lajm i trishtë. Kirurgia Albana Çela ka ndërruar jetë si pasojë e një sëmundje të rëndë. Lajmin e hidhur e ka dhënë shoqata e infermierëve të Shqipërisë, që i shpreh ngushëllimet familjes.

“Lamtumire Albana Cela. Nje grua e forte nje nene shembullore nje kirurge e zonja dhe nje pedagoge e dashur nga cdo studente. Lufta me semundjen te beri te mos shikosh shume gjera mbi toke por nuk te pengoj te lesh kujtime te bukura per te gjithe ne qe njohim.

Nje humbje e madhe per studentet, koleget familjaret e mbi te gjithe per dy vajzat e vogla te mitura qe ishin forca jote me e madhe. Lamtumire” mbyllet mesazhi i shoqatës së Infermierëve të Shqipërisë.

Postimi ne Facebook i shoqatës së Infermierëve: