Ballina Aktualitet Monika flet përçartë: “Jam biokimiste kjo më jep një siguri për imunitetin”!...

Monika flet përçartë: “Jam biokimiste kjo më jep një siguri për imunitetin”! Meta ka shumë frikë nga koronav

26

Doktoresh Monika në një intervistë për Report TV ka deklaruar së bashkëshorti i saj, njëherësh presidenti i Republikës, Ilir Meta ka fikë nga koronavirusi.

Kryemadhi thotë se Meta i thotë që të mos rrijë pa maskë. Ndërsa ajo shton se maska nuk duhet të mbahet në rrugë.

“Jo se nuk mbahet maska, por dua t’ju theksoj që maska nuk mbahet në rrugë, por në momentin që ju jeni shumë afër me njerëzit, një maskë që nuk preket me dorë, mund të mbahet. 

Meta ka frikë shumë nga virusi, se thotë ‘ç’është kjo që rri pa maskë, po unë s’bëhem ekonomiste si Meta, apo juriste si Basha”, kam mbaruar për biokimi dhe kjo më jep një siguri përsa i përket imunitetit”- tha Kryemadhi.