Ballina Aktualitet Mos e kishin fjalën për Saliun?! “Myti komunistat”! Tifozët e Tiranës apo...

Mos e kishin fjalën për Saliun?! “Myti komunistat”! Tifozët e Tiranës apo të shoqatës ju bashkuan protestës së PD-LS

18

Video e mëposhtme tregon se si tifozët e ekipit të futbollit Tirana i janë bashkuar protestës për Teatrin Kombëtar.

Thirrjet ‘Mbyti komunistët’ tregojnë sesi një ekip sportiv i bashkohet politikës, dhe ca më keq…

Duke bërë thirrje të rënda.

Tifozeria e Tiranës njihet si një vatër të rinjsh që përdoret nga Partia Demokratike prej vitesh. Me siguri këta “tironsa” duhet ta kenë fjalën për Saliun, Xhelën e Lulit, Tritanin që shembëte kisha dhe xhamia apo Rustem Gjatën që varte klerikë e dhjetra klysh të tjerë që kanë uzurpuar PD-në.

Mjafton të sillen ndër mend parrullat e tyre në studium, apo protestat kundër Bashkisë Tiranë sa herë që kjo e fundit drejtohet nga PS.

Për më tepër, ata shpesh kanë bërë edhe thirrje fetare myslimane.

Video e mëposhtme flet vet: