Neymar trembet keq nga rrengu i shokut, video bën xhiron e rrjetit – Descript

27

Nën atmosferën e Halloween-it, çdo “rreng” është i justifikuar. Një të tillë ia bëri edhe shoku i ngushtë futbollistit Neymar. Teksa futbollisti ishte duke luajtur, shoku i tij i qëndronte pas kurrizit me një maskë të frikshme.
{“videoid”:”1604325010778″,”type”:50,”ratio”:0.75}
Neymar është trembur aq shumë, sa ka kërcyer nga karrigia ku po qëndronte në momentin që ka parë shokun e tij. Videoja ka bërë xhiron e rrjetit, duke shkaktuar mjaft të qeshura dhe duke u kthyer në “burim memesh”.

/Descript.al/

The post Neymar trembet keq nga rrengu i shokut, video bën xhiron e rrjetit appeared first on Descript.