Ballina Aktualitet Njihuni me 9 qentë që bëjnë të lumtur pacientët e sëmurë

Njihuni me 9 qentë që bëjnë të lumtur pacientët e sëmurë

2

Mackenzie është një grua e re që rriti 9 qen Newfoundland për organizatën e saj jofitimprurëse e cila është e përkushtuar në ofrimin e terapisë për njerëzit në spitale dhe ata që janë duke kaluar kurime të ndryshme.

Gjithçka filloi kur ata qen ndihmuan Diedre, nënën e Mackenzie, të gëzohej gjatë çdo dit betejë me kancerin e zorrës së trashë. Ata filluan të tregonin historinë e tyre përmes mediave sociale ku njerëzit mësuan më shumë rreth punës së tyre.

Bright Side dëshiron të tregojë këtë histori të bukur të një nëne, një vajze dhe 9 qenve të tyre që sjellin lumturi për ata që kanë nevojë për një buzëqeshje.