Ballina Aktualitet Nuk përmbahet Hajdari dhe e thotë troç: Pse nuk e duan eformën...

Nuk përmbahet Hajdari dhe e thotë troç: Pse nuk e duan eformën në drejtësi?!

17

Deputetja Rudina Hajdari tha në studion e emisionit “Ekopolitikë” foli për kurth që palët politike po bëjnë me reformën në drejtësi

Ajo u shpreh se politika është e trembur nga reforma në drejtësi, duke bërë të pamundurën që kjo reformë të humbë kredibilitetin.

Rudina Hajdari: Çdo kush do ta marrë flamurtarin se është pro reformës në drejtësi dhe të tjerët kanë frikë nga reforma në drejtësi. Nga ana tjetër unë mendoj se të gjithë janë shumë të frikësuar nga reforma në drejtësi. Shumë shpejt interesat do ti bashkojnë dhe do bëjnë të pamundur që kjo reformë të humbë kredibilitetin tek popullsia dhe tek njerëzit.

Ne nuk duhet të futemi në këtë kurth dhe duhet të mundohemi të tregohemi sa më koshientë se kjo është e vetmja reformë që mund të na japë shpresë për një të ardhme. Njerëzit e kuptojnë qartë se edhe pse këta janë kundërshtarë kanë interesa të përbashkëta.