Ballina Aktualitet Pamje nga prishja e Teatrit (Video)

Pamje nga prishja e Teatrit (Video)

16

Sot në mëmgjez nisi rrëzimi i godinës se teatrit të vjeër dhe largimi nga qendra e Tiranës i Lularëve, Monarve dhe shpellarëve, që nuk kanë asnjë lidhje me artin aq më tepër atë skenik. Në fakt pavarësisht broçkullave dhe dërdëllitjeve nuk pati konflikt, por u shoqëruan në polici gjithë personat që hiqen si përfaqësues të shoqërisë civile, duke krijuar organizata partie, si ajo me emrin Aleanca për teatrin, që sot mund të quhet Aleanca për Teatrin e ri.

Ja disa video nga zhvillimett e sotme në Bulevardin Dëshmorët e Kombit dhe pranë Teatrit:

AKTI I FUNDIT KRIMINAL KOMUNIST

Publiée par Zace Islami sur Samedi 16 mai 2020

AKTI I FUNDIT KRIMINAL KOMUNIST

Publiée par Zace Islami sur Samedi 16 mai 2020

AKTI I FUNDIT KRIMINAL KOMUNIST

Publiée par Zace Islami sur Samedi 16 mai 2020