Ballina Aktualitet Paralajmërimi ‘bombë’ i Kreshnik Spahiut: Ja pse më shkarkuan nga KLD. Ju...

Paralajmërimi ‘bombë’ i Kreshnik Spahiut: Ja pse më shkarkuan nga KLD. Ju tregoj lëvizjen e parë që do të bëjë Bash

24

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu shprehet qeveria greke ka të “drejtë” që do zgjerohet 12 milje duke marrë nga deti Jon pasi ka zyrtarisht në xhep firmën e kryeministrit të ardhshëm Lulzim Basha, si dhe koalicionit “opozita e bashkuar”.

Reagimi i plotë

Qeveria greke ka të “drejtë” që do zgjerohet 12 milje duke marrë nga deti Jon.
Zyrtarisht ajo ka në xhep firmën e kryeministrit të ardhshëm Lulzim Basha, si dhe koalicionit “opozita e bashkuar” me grekët e PBDNj ????????

Nëse ka njeri që nuk më beson le të lexoj vendimin e shkarkimit të Parlamentit Berisha në 2011 nga posti im i KLD:
“Kreshnik Spahiu shkarkohet nga funksioni i zv/kryetarit KLD për kapërcim kompetencash në dëm të mardhënieve diplomatike shqiptaro-greke dhe ndërhyrje anti-ligjore në çështjen e delimitimit kufijve detar Shqipëri-Greqi.
Tonet nacionaliste të artikuluara nga zv/kryetari KLD Kreshnik Spahiu kanë ndikuar në bashkjetesën vllazërore të emigrantve shqiptar me popullin grek.

Për këto arsye Kuvendi Shqipërisë propozon shkarkimin e z.Kreshnik Spahiu nga detyra”

“Erdhi dita” Lulzim????????
E frimose si Ministër i Jashtëm.
Ekzekutoje si Kryeministër sepse Athina po nis të festojë sa më shumë pushteti yt të afrojë!

(FOTO: Gjatë shkarkimit tim në parlamentin Berisha dhe Lulzim Basha duke firmos faljen 12 milje në detin Jon)