Ballina Aktualitet Përzgjedhja e 60 agjentëve të FBI-së shqiptare: Përfundon takimi i ambasadores Yuri...

Përzgjedhja e 60 agjentëve të FBI-së shqiptare: Përfundon takimi i ambasadores Yuri Kim me krerët e SPAK-ut dhe BKH-së, t

19

Përfundon takimi i zhvilluar ‘kokë më kokë’ në godinën e SPAK mes drejtueses së Byrosë Kombëtarë të Hetimit Aida Hajnaj, drejtuesi i SPAK, Arben Kraja dhe ambasadores së SHBA-së, Yuri Kim.

Në takimin e zhvilluar që zgjati rreth një orë në godinën e SPAK ishin prezent edhe ekspertë të FBI-së.

Përzgjedhja e 60 hetuesve të FBI-së shqiptare, (BKH), të cilët do të kenë akses në sistemet e informacionit, dosjet dhe të gjitha të dhënat e administruara nga degët e shtetit shqiptar, përfshirë çdo drejtori dhe nëndegë të saj, në kuadër të hetimit të veprave penale në kompetencë të SPAK.

Këto pika që përmendëm më lart mësohet se do të jenë në fokus të këtij takimi. Pritet të tjera detaje të takimit.