Ballina Aktualitet Refuzoi rikthimin në parti, vjen reagimi i parë për Jozefina Topallin nga...

Refuzoi rikthimin në parti, vjen reagimi i parë për Jozefina Topallin nga PD-ja

21

Komisioni i Vlerësimit në PD, ka përfunduar fazën e parë të përzgjedhjes së kandidatëve për deputet dhe kryetar bashkie në zgjedhjet e ardhshme. i Anëtari i Komisionit të Vlerësimit, Besnik Mustafaj i ka dërguar një mesazh edhe ish-kryetares së Kuvendit në qeverinë Berisha, Jozefina Topallit, e cila më hërët shprehu mosbesim në këtë proces të nisur nga PD.

“Nëse Jozefina e quan procesin fars, ndihem i fyer. Shumë nga të zemëruarit me Bashën, kanë marrë formularin. Nuk duhen përdorur preteskte për të mos u bërë pjesë e politikës, përfshirë edhe Topallin. Ne nuk jemi kujdesur për t’i siguruar rehati Bashës. Ne jemi kujdesur të kthejmë në PD vleras e saj”- thekson Mustafaj.