Ballina Aktualitet Skandal! Kryemadhi argëtohet me fëmijët e hallexhijve duke u gatuar sufllaqe në...

Skandal! Kryemadhi argëtohet me fëmijët e hallexhijve duke u gatuar sufllaqe në Jalë, pjellat e saj hanë miliona çdo ditë në shkollat anglez

24

Pavarësisht situatës së koronavirusit LRI si çdo vit është mbledhur në kampin në Jalë. Pikërisht në këto pushime nuk ka munguar as kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, e cila ka vendosur të zhvesh kostumin zyrtar dhe të veshë përparsen e të gatuajë dhe pastrojë duke u treguar fëmijve të hallexhijve se ajo …dhe ata, janë të lumtur.

Në një video që po qarkullon në media Kryemadhi shfaqet mes të rinjve duke gatuar, kërcyer, kënduar dhe larë enët dhe duke uluritur si histerike pa asnjë motiv, për të përcjellur tek fëmijtë e botës që argëtohen me sufllaqet e saj histerinë dhe gëzimin e pajustifikuar, kur pjellat e saj hanë miliona çdo ditë në shkollat e Anglisë