Ballina Aktualitet Sot “lularët” e gjeti kauzën! Para parlamentit duke u hequr si antarë...

Sot “lularët” e gjeti kauzën! Para parlamentit duke u hequr si antarë të “Down Sindrome Albania”: Myslym Mur

25

Lularët kanë gjetur një kauzë sot për të ptrotestuar kundër deputetëve që nuk i lanë mandatete dhe atyre që i morën. Ata ishin mbledhur para parlamentit si përfaqësues të fondacionit “Down Sindrome Albania” që gjoja po protestojnë kundër nënkryetarit të Kuvendit, Myslim Murrizit. Nëse i hidhet një sy fotos së më poshtme asnjë nga protestuesit nuk vuan nga sindromi Down por janë një tufë militantësh të shqupit që vuajnë nga sindromi “leh, leh edhe pse nuk je qen”

Me pankarta në duar, përfaqësuesit e këtij e k♪7saj tufe i kërkojnë që Murrizi të kërkojë falje publike për një koment diskriminues që bëri në rrjetet sociale. Teksa i përgjigjet njërit prej ndjekësve të tij në rrjetet sociale, nënkryetari i Kuvendit e quajti ‘down’ dhe i tha të zhdukej nga profili i tij, por në fakt downi nuk duket asgjëkund por lehsit janë gjithkund.