Ballina Aktualitet Tahiri: Gabimi im pse fola se në cilën përmasë mbillej k.anabisi në...

Tahiri: Gabimi im pse fola se në cilën përmasë mbillej k.anabisi në Shqipëri nga Sali Berisha, për ministër që v.rau 4

22

Gjatë konferencësh për shtyp Saimir Tahiri foli edhe për ‘gabimin e tij të madh’, që sipas tij është fakti se tha të vërtetën, duke treguar, se në cilat përmasa po mbidhej k.anabisi në Shqipëri dhe luftën që ai kishte nisur.

“Bëra gabimin më të madh që thash se në cilën përmasë mbillje k.anabisi në Shqipëri, duke e luftuar në çdo cep, ndërhyra në k.anabis. Duke ditur që po ta luftoja në çdo cep, do thonin obobo ç’bëhet me gjithë këtë k.anabis. Por ka qenë aty.

Unë sot akuzohem për shpërdorim detyre dhe unë mbrojtjen për këtë akuzë do e bëj siç më takon dhe do përballem edhe me këtë akuzë. Ka pasur Shqipëria ministra të brendshëm të tjerë, ministra, kryeministra të tjerë.

Një ministër i brendshëm kur u v.ranë 4 qytetarë këtu jashtë, nuk u akuzua për shpërdorim detyre, dhe as kryeministri kur tha se Lazaratin e lashë të mbillej se ashtu ishte politika ime, as ministri i Mbrojtjes kur la 28 të v.dekur në Gërdec.

Më intereson vetëm e vërteta ime dhe do t’i shkoj deri në fund. Më takon të rri e të pres. Të marr vendimin e zbardhur të gjykatës, dhe ta apeloj urgjentisht.

Të përgjigjem me përulësi për çdo akuzë vetëm me të vërtetat e mia para drejtësisë dhe para publikut. Ka shumë qytetarë që sot më besojnë dhe unë i falenderoj. Ka qenë sakrificë. Ka plot që s’më besojnë, edhe ata i falenderoj”, u shpreh Tahiri.