Ballina Sport Të mbijetuarit e Beatles bëhen bashkë për të risjellë John Lennon

Të mbijetuarit e Beatles bëhen bashkë për të risjellë John Lennon

40

Paul McCartney dhe Sir Ringo Starr janë ribashkuar për të regjistruar një version të ri të një kënge të shkruar nga John Lennon në vitin e fundit të jetës së tij. Kënga shënon bashkëpunimin më të fundit midis dy anëtarëve të mbijetuar të Beatles dhe shkon në një farë mënyre për të ribashkuar talentet muzikore të Fab Four, pasi një pjesë e një kënge të George Harrison është gjithashtu e risjellë në regjistrim.

Lennon shkroi ‘Grow Old With Me’ gjatë seancave të regjistrimit për Double Fantasy, albumi i fundit që ai bëri para se të pushkatohej para banesës së tij në Manhattan në dhjetor 1980.

Starr, 79 vjeç, tha që ai nuk kishte qenë në dijeni se Lennon regjistroi një version demo të këngës deri sa u luajt nga prodhuesi i regjistrimit Jack Douglas, i cili prodhoi Double Fantasy,që ishte bashkë-shkruar nga Yoko Ono, e veja e Lennon./Top Channel