Ballina Teknologji “Tiktok”, aplikacioni i karantinës/ Të gjitha moshat kanë preferuar të kërcejnë dhe...

“Tiktok”, aplikacioni i karantinës/ Të gjitha moshat kanë preferuar të kërcejnë dhe … – lexo

20

Rrjeti social më i preferuar i periudhës se covid 19 jo vetëm ne Shqipëri por ne te gjithë botën ka qenë padyshim “TikTok”.

Të gjitha moshat, fëmijë, te rinjë e te moshuar kanë preferuar te kërcejnë e madje edhe te realizojnë imitime te ndryshme.

Ndryshe nga rrjetet sociale, si “facebook”, “twitter” dhe “instagram”, ku personat publik kanë vëmendjen me te madhe “tiktok” është edhe me popullor pavarësisht se edhe personat publik nuk i kanë shpëtuar trendit te fundit.

The post “Tiktok”, aplikacioni i karantinës/ Të gjitha moshat kanë preferuar të kërcejnë dhe … appeared first on lexo.