Ballina Aktualitet Tiranë-Durrës me pagesë?! Rama tregon se çfarë pritet të ndodhë

Tiranë-Durrës me pagesë?! Rama tregon se çfarë pritet të ndodhë

33

Kryeministri Edi Rama ka replikuar me një qytetar, i cili u shkruan se rruga Tiranë-Durrës, do të bëhet me pagesë ndaj dhe është bërë investimi në rrugën e Ndroqit.

Rama shkruan se kjo nuk ka lidhje me pagesën.

Replika

Komentuesi: Te pershendes z Rama dhe ju inkurajoj ne punen tuaj. Pas 15 vjetesh u vu dore ne rrugen e Ndroqit edhe pse u be sebeb pagesa e autostrada dr-tr…., shpresoj qe ne nje kohe te afert te fillojne dhe rruget e tjera si Arapaj, ku rruga eshte sh e mjerueshme

Edi Rama: U be sebep pagesa? Cila pagese? Apo meqe e thane mediat dmth qe eshte vendosur pagesa? Jo, s’ka asnje lidhje pagesa, por i erdhi radha sepse u krijua mundesia qe mungonte me pare! Keshtu, hap pas hapi do t’u vije radha te tjerave