Ballina Aktualitet Video-Zbulohen detajet/ E “ardhmja” e LSI! Si rrihen militantet e Monës në...

Video-Zbulohen detajet/ E “ardhmja” e LSI! Si rrihen militantet e Monës në kampin e Jalës?! Vajza të mitura që

21

Edhe këtë vit, LRI ka organizuar kampin e saj të famshëm në Jalë, ku mblidhen militantët e Monës.

Kampi i Jalës i organizuar nga LRI-ja është i famshëm. Atje kërcet malli dhe në vend të ajrit ndihet aromë hashashi.

Në vendin ku mban leksione Petrit Vasili dhe këndon Mona, tani është shtuar edhe “intelektualja” Brisi e Rilindjes.

Aty ku shumë çifte kanë lidhur jetën e tyre, aty ku jo vetëm netëve por edhe ditën dëgjon “oi-të” e rënkimeve, nga dashuria e madhe për partinë, ndodh edhe kështu.

Ka ndodhur në çadër, ndodh edhe jashtë çadre. Militantët e Monës rrihen me njëra-tjetrën dhe bëhen daulle në Jalë.

Video më poshtë është regjistruar në Jalë. Është koha e kampit të LRI-së, ku fansat e Monës, Titit dhe Brisit tani kanë filluar ti zgjidhin çështjet me dru.
Megjithëse nuk është hera e parë që ndodh. Në një kamp ku kërcet hashashi dhe “oi-të”, nuk ka ndonjë çudi.

</q.childnodes.length;d++){var>