Ballina Aktualitet Xhafaj i bëri “Like” komentit të amb. britanik që ishte pro dënimit...

Xhafaj i bëri “Like” komentit të amb. britanik që ishte pro dënimit të Tahirit, ish-ministri: “Unë e di kë

23

Ish-ministri Saimir Tahiri iu është përgjigjur interesit të gazetarëve për qëndrimin e Fatmir Xhafajt dje kur pëlqeu qëndrimin e ndërkombëtarëve për dënimin e tij nga Krimet e Rënda..

Është vënë re dje se zoti Fatmir Xhafaj, e kishte pëlqyer një koment të ambasadorit britanik? A keni një koment? Për ambasadat dhe Xhafajn?

Saimir Tahiri: Kam përshtypjen që ka tjetër ekip që merret me like dhe share. As i numëroj dhe as më interesojnë. Do vijë dita që do të kem një përgjigje, sot është koha për të vërtetën time.

S’dua të bëj komente të parakohshme. E di shumë mirë kë kam rrotull. S’jam nga ata që se di. Është fyese për mua kur ju mendoni këtë.