Ballina Aktualitet Zgjohet Ilir Meta kur Monika ishte në komsariat, reagon ashpër Nuk...

Zgjohet Ilir Meta kur Monika ishte në komsariat, reagon ashpër Nuk do ketë falje për m.afien në pushtet! Ko

14

Ilir Meta ka reaguar ashpër pas prishjes së Teatrit Kombëtar. “KY ËSHTË NJË KRIM KUSHTETUES, LIGJOR DHE MORAL I PAAMNISTUESHËM. Pak orë më parë, në kulmin e errësirës, MAFIA urdhëroi shkatërrimin, jo vetëm të një prej monumenteve të trashëgimisë kulturore më të rrezikuara të Europës, por edhe të çdo iluzioni për ekzistencën e shtetit të së drejtës në Shqipëri.

Dhunimi i njëkohshëm i artistëve dhe gazetarëve është një damkë e zezë për MAFIEN në pushtet.

Kjo pamje do kujtohet njësoj si kazmat e diktaturës në ‘67 mbi kishat dhe xhamitë.

KY ËSHTË NJË KRIM KUSHTETUES, LIGJOR DHE MORAL I PAAMNISTUESHËM”, shprehet Ilir Meta në reagimin e tij.